Despre noi

Viziunea – SC Carmangerie Tradițională SRL doreste sa demonstreze ca intoarcerea la valorile traditionale este posibila si in acest domeniu si vrea sa devina un reper pentru o carmangerie de marimea sa.
Misiunea – Preparatele SC Carmangerie Tradițională SRL trebuie ca, prin calitate, diversitate si savoare, sa determine clientii sa povesteasca si altora de placerea resimtita la consumarea lor.
Valorile – Credem ca valorile noastre se bazeaza pe:

- Puterea AFACERII DE FAMILIE;
- Pastrarea TRADITIEI;
- Experienta si devotamentul ECHIPEI;

Intre Muntii Fagaras si Raul Olt,  intr-o zona incarcata de istorie, langa mandra Cetate a Fagarasului, realizam produse de carmangerie ca odinioara. Experienta romanilor, sasilor, ungurilor etc. a dus la obtinerea unor retete simple dar pline de savoare.
Ele sunt de pe vremea cand chimia era foarte putin prezenta in macelarii/carmangerii si asa vrem s-o mentinem si astazi: doar carne, condimente, mestesug si pasiune. La noi nu gasiti industrie ci doar produse fabricate in cel mai bun respect al preparatelor artizanal traditionale
Produsele sunt fabricate dupa retete vechi sau familiale in cadrul unei carmangerii moderne, firma fiind fondata in anul 2011.

  • DSC_3193.JPG
  • DSC_3207.JPG
  • DSC_3216.JPG
  • DSC_3221.JPG
  • DSC_3238.JPG